PolÍtica de privacitat

Política de privacitat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES RESPONSABLE CONSTRUCCIONS I INFRAESTRUCTURES EDUCATIVES DE LA GENERALITAT VALENCIANA S. a.

FINALITAT PRINCIPAL:
Gestionar la relació comercial/professional

LEGITIMACIÓ:
Consentiment de l’interessat/Execució d’un contracte

DESTINATARIS:
No se cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal.

DRETS:
Accedir, rectificar i suprimir les dades, portabilitat de les dades, limitació o oposició al seu tractament, transparència i dret a no ser objecte de decisions automatitzades.

INFORMACIÓ ADDICIONAL:

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privacitat en Avís legal

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Seguint els principis de licitud, lleialtat i transparència, posem a la seua disposició la present Política de Privacitat.

Qui és el Responsable del tractament de les seues dades?

CONSTRUCCIONS I INFRAESTRUCTURES EDUCATIVES DE LA GENERALITAT VALENCIANA S. a.

CIF: A97034128

DOMICILI SOCIAL: POETA BODRIA 4, B, 46010, VALÈNCIA

Email: masensi@ciegsa.es

Telèfon: 961926900

Amb quina finalitat tractem les seues dades personals?

En CONSTRUCCIONS I INFRAESTRUCTURES EDUCATIVES DE LA GENERALITAT VALENCIANA S. a. tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de gestionar la relació contractual que ens uneix, gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licita, facilitar als interessats ofertes dels nostres serveis i/o productes del seu interès.

Per quant temps conservarem les seues dades personals?

Les seues dades, seran conservats el temps mínim necessari per a la correcta prestació del servei oferit així com per a atendre les responsabilitats que es pogueren derivar del mateix i de qualsevol altra exigència legal.
Quin és la legitimació per al tractament de les seues dades?

La base legal per al tractament de les seues dades personals pot ser l’execució d’una relació contractual potencial i/o subscrita, l’interès legítim, l’habilitació legal i/o el consentiment del propi interessat. Les dades que li sol·licitem són adequats, pertinents i estrictament necessaris i en cap cas està obligat a facilitar-nos-els, però la seua no comunicació podrà afectar a la finalitat del servei o la impossibilitat de prestar-ho.
A quins destinataris es comunicaran les seues dades?

CONSTRUCCIONS I INFRAESTRUCTURES EDUCATIVES DE LA GENERALITAT VALENCIANA S.A. no comunicarà les seues dades a cap tercer, llevat que s’informe d’açò expressament.
Quins són els seus drets quan ens facilita les seues dades?

Els drets de protecció de dades dels quals són titulars els interessats són:

Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
Dret de rectificació o supressió
Dret d’oposició
Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament
Dret a la portabilitat de les dades

Els titulars de les dades personals obtingudes, podran exercir els seus drets de protecció de dades personals dirigint una comunicació per escrit al domicili social de CONSTRUCCIONS I INFRAESTRUCTURES EDUCATIVES DE LA GENERALITAT VALENCIANA S.A. o al correu electrònic habilitat a aquest efecte, masensi@ciegsa.es, incloent en tots dos casos fotocopia del seu DNI o un altre document d’identificació equivalent.

Models, formularis i més informació disponible sobre els seus drets en la pàgina web de l’autoritat de control nacional, Agència Espanyola de Protecció de Dades, d’ara endavant, AEPD, www.aepd.es
Puc retirar el consentiment?

Vostè té la possibilitat i el dret a retirar el consentiment per a qualsevol finalitat específica atorgada en el seu moment, sense que açò afecte a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seua retirada.
On puc reclamar en cas que considere que no es tracten les meues dades correctament?

Si algun interessat considera que les seues dades no són tractats correctament per CONSTRUCCIONS I INFRAESTRUCTURES EDUCATIVES DE LA GENERALITAT VALENCIANA S.A. pot dirigir les seues reclamacions al correu masensi@ciegsa.es o a l’autoritat de protecció de dades que corresponga, sent l’AEPD la indicada en el territori nacional, www.aepd.es

Seguretat i actualització de les seues dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seues dades personals, li informem que CONSTRUCCIONS I INFRAESTRUCTURES EDUCATIVES DE LA GENERALITAT VALENCIANA S.A. ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades. Tot açò per a evitar la seua alteració, pèrdua, i/o tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix la normativa, si bé la seguretat absoluta no existeix.

És important que, perquè puguem mantenir les seues dades personals actualitzades, ens informe sempre que es produïsca una modificació dels mateixos.

Confidencialitat

CONSTRUCCIONS I INFRAESTRUCTURES EDUCATIVES DE LA GENERALITAT VALENCIANA S. a. li informa que les seues dades seran tractades amb el màxim zel i confidencialitat per tot el personal que intervinga en qualsevol de les fases del tractament. No cedirem ni comunicarem a cap tercer les seues dades, excepte en els casos legalment previstos, o llevat que l’interessat ens haguera autoritzat expressament.